Rolada - mekana kao spužva i uvijek uspije


Sastojci

     6 komada Jaja
     150 grama Šećer
     150 grama Oštro brašno
     1 žlica Rum
      Pekmez
      Šećer u prahu
     Po želji: 1 vanilin šećer







Priprema

Vrijeme pripreme:
    20 min
Težina:
    Jednostavno

    1

    Jaja sobne temperature mutiti sa šećerom,dodati prosijano brašno i sve dobro umutiti.

    Staviti žlicu ruma.

    Povezati sve sastojke.
    2

    Smjesu izliti na papir za pečenje i poravati.

    Peći na 200 stupnjeva 9 minuta.
    3

    Pečenu roladu zarolati u mokru krpu i ostaviti da se malo ohladi i onda premazati pekmezom po izboru.

    Kada se dobro ohladi posuti šećerom u prahu.







izvor :  coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar

Translate

Facebook stranica

Popularno u posljednjih 7 dana

Pokreće Blogger.