Marcipan
Jos jedan jednostavan a fin kolačic s oblatnom..
Sastojci
25 dag šećera
10 žlica vode
20 dag margarina
15 dag mljev.oraha
15 dag mljev.petit keksa
7dag čokolade
1 list oblatne
Priprema
Vrijeme pripreme:
30 min
Težina:
Jednostavno
Šećer i vodu prokuhati,dodati margarin,orahe i kekse i još kratko prokuhati na vatri.Smjesu podijeliti na dva dijela i u jedan dio staviti cokoladu da se otopi.Oblatnu rezati na 4 dijela i premazivati listove naizmjenice tamnom i svijetlom kremom.Po želji kolač prelit čokoladnom glazurom.
Posluživanje
Rezati na ploškice širine jedan cm..spreman za rezanje vec kroz sat-dva hlađenja
izvor : coolinarika.com
Sastojci
25 dag šećera
10 žlica vode
20 dag margarina
15 dag mljev.oraha
15 dag mljev.petit keksa
7dag čokolade
1 list oblatne
Priprema
Vrijeme pripreme:
30 min
Težina:
Jednostavno
Šećer i vodu prokuhati,dodati margarin,orahe i kekse i još kratko prokuhati na vatri.Smjesu podijeliti na dva dijela i u jedan dio staviti cokoladu da se otopi.Oblatnu rezati na 4 dijela i premazivati listove naizmjenice tamnom i svijetlom kremom.Po želji kolač prelit čokoladnom glazurom.
Posluživanje
Rezati na ploškice širine jedan cm..spreman za rezanje vec kroz sat-dva hlađenja
izvor : coolinarika.com
0 komentari:
Objavi komentar