NOUGAT SLADOLED BEZ JAJA SPREMAN ZA 5 MIN !!!
Nougat sladoled je savršeni spoj najfinijih isprobanih sladoleda na Coolu bez
jaja :) Obogaćen je omiljenim burbon vanilija mirisom i Lino lada nougat
okusom. Nježno se topi u ustima te oduševljava svojom čarobnom aromom i
COOL kremastom konzistencijom.
Sastojci 4 osobe
Za 600 g sladoleda:
200 ml hladnog mlijeka
2 šlag pjene
1 burbon vanilija šećer
150 g kiselog vrhnja (12% ili 16% m.m.)
150 g Lino lade nougat
Priprema
1. Stavite u posudu hladno mlijeko, dodajte prašak za šlag pjene i burbon vanilija šećer pa
električnom mješalicom miješajte 2 minute u čvrsti šlag.
2. U šlag umiješajte kiselo vrhnje i Lino ladu nougat dok ne dobijete jednobojnu glatku
smjesu. Pripremljenu smjesu zamrznite bez miješanja!
Posluživanje
Kuglice sladoleda možete poslužiti: sa šlagom i toplim voćnim umakom, s čokoladnim
preljevom, s preljevom od Koko burbon-vanilija likera, s voćem, za Ice caffé, u kombinaciji
s drugim sladoledima ili kao COOL dodatak uz druge slastice. U slast! Savjet: Po potrebi,
izvadite sladoled iz zamrzivača 10-15 minuta prije posluživanja.
izvor : coolinarika.com
jaja :) Obogaćen je omiljenim burbon vanilija mirisom i Lino lada nougat
okusom. Nježno se topi u ustima te oduševljava svojom čarobnom aromom i
COOL kremastom konzistencijom.
Sastojci 4 osobe
Za 600 g sladoleda:
200 ml hladnog mlijeka
2 šlag pjene
1 burbon vanilija šećer
150 g kiselog vrhnja (12% ili 16% m.m.)
150 g Lino lade nougat
Priprema
1. Stavite u posudu hladno mlijeko, dodajte prašak za šlag pjene i burbon vanilija šećer pa
električnom mješalicom miješajte 2 minute u čvrsti šlag.
2. U šlag umiješajte kiselo vrhnje i Lino ladu nougat dok ne dobijete jednobojnu glatku
smjesu. Pripremljenu smjesu zamrznite bez miješanja!
Posluživanje
Kuglice sladoleda možete poslužiti: sa šlagom i toplim voćnim umakom, s čokoladnim
preljevom, s preljevom od Koko burbon-vanilija likera, s voćem, za Ice caffé, u kombinaciji
s drugim sladoledima ili kao COOL dodatak uz druge slastice. U slast! Savjet: Po potrebi,
izvadite sladoled iz zamrzivača 10-15 minuta prije posluživanja.
izvor : coolinarika.com
0 komentari:
Objavi komentar